insuria. інвестиційно-страховий брокер
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Форма входу
Архів записів
Пошук
 
Головна » 2011 » Квітень » 7 » Майстер-клас «Планування фінансового захисту сім’ї»
00:40
Майстер-клас «Планування фінансового захисту сім’ї»
Захід відбудесть 07 травня 2011 року о 12 годині у Львіському інституті менеджменту за адресою: м. Львів, вул. Ліська, 16. Участь вільна.

«В умовах швидких змін та високої мобільності нашого часу важливо бути в курсі всіх подій, особливо тих, які стосуються Вашої фінансової стабільності. Цей майстер-клас розрахований на людей, які піклуються про власне майбутнє, адже "якщо Ви не думаєте про своє Майбутнє, то й Майбутнє не думає про Вас".» говорить автор та потовідач Олександр Гордієнко.

На майстер-класі Олександр Гордієнко, з точки зору власного практичного досвіду в цій сфері, в доступній та цікавій формі розповість про вигоди фінансового планування для кожної родини, покаже як без обтяжливої економії сформувати для себе активи, а також навчить як вирішувати складні матеріальні проблеми, які виникли внаслідок нещасного випадку без жодного стресу. Також поділиться власним досвідом, як убезпечити себе від несприятливих ситуацій, не потрапивши при цьому на гачок фінансових махінаторів. На майстер-класі будуть розглядатися питання філософії особистого та сімейного фінансового захисту, планування компенсації фінансових непередбачуваних подій, програми компенсації медичних витрат та інше.

Майстер-клас спрямований на ознайомлення населення з існуючими можливостями фінансового захисту сім'ї.

Бажано попередньо зареєструватись, надіславши на електронну пошту oles.pos@gmail.com листа або передзвонивши  +38 (063) 391 64 96 Олеся, вказавши ім'я, прізвище, вид діяльності.

Майстер-клас проводить: Олександр Гордієнко, директор по комунікаціям компанії «insurua. інвестиційно-страховий брокер»

Координатор: +38 (063) 391 64 96, oles.pos@gmail.com, Олеся Позичайло.

Переглядів: 380 | Додав: insurua | Рейтинг: 0.0/0
© 2009-2024 insuria. інвестиційно-страховий брокер